2011. február 26., szombat

Egy szorgalmas nap eredménye

Végre, végre valahára felkerültek a hullám csatok a Webáruházba. :) Tudom, sokan vártátok, elnézést hogy ilyen sokáig tartott. Megtaláljátok őket az Egyéb alkatrész / Egyéb kategóriában .
Mindkét fajta 3 kiszerelésben kapható. 1, 10 és 100 darabos.

     

Kb. 1 éve ötlött fel bennem, hogy videokat készítsek a különféle alkatrészekről, alapanyagokról, technikákról. Akkor közbe szólt férjem balesete, ami több hónappal vetett vissza. Valamint rá kellett jönnöm, hogyan tudok a fényképezőgéppel még elfogadható minőségű és hosszúságú videot készíteni. :) Tegnap végre sikerült, amit fel is töltöttem a YouTube csatornámra. Nem laboratóriumi körülmények között készült, hanem otthon, családom körében, ezért a cselekménynek mellék szála is van. Mivel az eddigi ténykedésemre, gondolok itt a blogolásra, is jellemző a személyes hangvétel, ezen a továbbiakban sem kívánok változtatni, ezért a videoim stílusa marad ilyen. :) A minőségen igyekszek javítani, de még én is tanulom ezért kérlek titeket nézzétek ezt el nekem.

Ha szeretnétek nyomon követni ezt a tevékenységemet, iratkozzatok fel a csatornámra! Ezt a felhasználói avatarom mellett található sárga Feliratkozás gombra kattintva tehetitek meg. Használhatjátok hozzá meglévő Google fiókotokat (gmail-esek előnyben!). Feliratkozás után a csatornám felső részén láthatod a Feliratkozva feliratot, mellette lefele mutató nyilakat. Ha erre kattintasz, beállíthatod az e-mail értesítést, így mindig naprakész lehetsz belőlük. :)


3 megjegyzés:

Valami eszedbe jutott az olvasottakról? Mondd el, hogy tanulhassunk belőle! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...