2015. április 12., vasárnap

Mi lenne ha...



Az utóbbi időben nagyon sok kézművestől hallom hogy hiába tesz fel minőségi termékeket a Meskára, hiába készít csodaszép fotókat, hihetetlen termékleírásokat, mégsem sikerül eladnia. Vagy ha el is ad, minimális mennyiségben, illetve csökkentenie kellett az árait, mert mások sokkal olcsóbban adják a hasonló termékeiket. Sőt, akik olcsóbban adják, ráadásul szörnyű képeket tesznek fel és mégis tőlük vásárolnak.
Ez bizony rettentő frusztráló és elkeserítő! Ezért gondolkozni kezdtem. Hogyan segítsünk a kézműveseknek? Mi lenne a megoldás a fenti problémára? Hogyan lehetne ezen túllépni és megfelelő pozíciót kivívni a Meskán?

Alakulóban van legújabb projektünk, amivel megoldást találhatunk erre a problémára. Nem, nem találtam fel semmit, csak egy olyan ötlet jutott eszembe, amivel közösen elérhetjük a célunkat!

Érdekel? Szeretnél csatlakozni? Hagyj egy kommentet, írj mail-t (csinaljekszert kukac gmail.com) és rövid időn belül elmondom a részleteket!

Csatlakozz most és változtassunk együtt, közös erővel!

2 megjegyzés:

  1. Szia Szandi! (remélem nem ha így szólítalak) :) Engem érdekelne, igaz nekem nem a kézművesség a fő tevékenységem, mert teljes állásban dolgozom egy cégnél napi 10-12 órát, de szívesen eladnám a meglévő darabjaimat, amik eladhatóak. :) Köszönöm, ha válaszolsz! Kellemes napot Neked! :) Andi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Andrea!
      Nyugodtan szólíthatsz így, a Szandira is hallgatok. :)
      Bár a holnapunk még nincs kész, de facebook oldalunkat itt találod:
      https://www.facebook.com/kezmuveskommando
      Ott megtalálod többek között a hírlevél feliratkozást, ha nem szeretnél lemaradni az indulásról. :)

      Törlés

Valami eszedbe jutott az olvasottakról? Mondd el, hogy tanulhassunk belőle! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...