2013. január 12., szombat

Képszerkesztés majommalVan egy rajzfilm a sárga kalapos férfiról és az ő hihetetlen kíváncsi, emiatt folyton bajba kerülő, de azt mindig szerencsésen megúszó majmáról. Kedves mese szerethető figurákkal. 

A PicMonkey-t elsősorban azért próbáltam ki, mert ennek az online képszerkesztő programnak a logója nagyon hasonlít a fentebb említett kis majomra, George-ra. Nem hiába, a képszerkesztő nagyon kedves (már ha egy program lehet kedves), könnyen kezelhető és látványos eredményeket érhetünk el vele. Egyetlen hátránya van, rettentő időrabló ha az ember csak úgy elkezd játszani vele. :)

Ajánlom ezt a programot azoknak, akik félnek egy bonyolult program kezelésétől, elriasztja őket a rengeteg menü és ikon. Szeretnének előre definiált effekteket is alkalmazni. Mindezt úgy, hogy ne kelljen semmit a számítógépre telepíteni.
A program nagyon felhasználóbarát, minden olyan képmanipuláció elvégezhető vele, amivel az eladásra szánt ékszerekről készült képeket még szebbé, vevőcsalogatóbbá tehetjük.Ilyen volt:Ilyen lett:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Valami eszedbe jutott az olvasottakról? Mondd el, hogy tanulhassunk belőle! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...