2010. szeptember 27., hétfő

Elkezdődött!




Éjjel végre tovább folytatódott kedvenc sorozatgyilkosom története. Ő az egyetlen szörnyeteg akit az ember képes a szívébe zárni, hiszen annyira próbálkozik normálisnak látszani. Ha még nem találtad ki ki ő, hát Dexter, alias Michael C. Hall. Hallt még a Sírhant művekben (Six feet under) kedveltem meg, ami szintén nagy kedvenc nálam. Amellett hogy nagyszerű színész, emberként is becsülöm. Felesége a Dexter sorozatban szereplő húga, Deb, de ha most tüzes vassal sütögetnek sem tudom megmondani a polgári nevét! :)

Nálam már bekészítve a vérnarancs, tükörtojás szalonnával és a francia kávé! Ki tart velem?

--- SPOILER ---
Azoknak akik még csak most kezdték a 4. évadot a Viasaton!

A 4. évad brutálisan megrázó végkifejlete után (Born in blood... both of us...), miközben én csak azt sikoltoztam magamban, NEM NEM NEM, kíváncsi vagyok Dexter hogyan fog megbirkózni a rá váró feladattal, azaz hogyan fog új, eddig számára ismeretlen helyzeteknek és érzelmeknek megfelelni. Ráadásul ahogyan az intrókból láttam álarcát sem lesz egyszerű a helyén tartania, hiszen jópáran próbálják majd letépni róla. Eddig nekem az előző évad tetszett a legjobban, számomra rettentő megrázó volt, utána napokig csak az utolsó pár perc járt a fejemben, kíváncsi vagyok vajon az 5. képes lesz a felülmúlni!

Egy biztos! Számomra a világ most 50 percre megszűnik létezni.... :)



3 megjegyzés:

  1. én sajna lemaradtam az első 3 évadról, de most a negyedikkel nagyon megszerettem! most meg kutakodhatok az első 3 évadért :D de milyen beteg ember találhatta már ki ezt a karaktert?! egyáltalán hogy jut eszébe valakinek ilyen? mindenesetre már most imádom ezt a sorozatot! :)

    VálaszTörlés
  2. Húú, milyen érdekes, hogy most olvasgatom a blogodat. Teljesen más apropóból kezdtelek olvasgatni. Pont tegnap este néztem meg a 4. évad utolsó részét. Nagyon megrázó volt! Már keresem az 5. évad részeit... Remélem beváltja a hozzá fűzött reményeket. Eddig nem csalódtam

    VálaszTörlés
  3. Claju, még csak 3 rész ment le, de én eddig nem unatkoztam. Dexter hozza a formáját! :)

    Ha jó eredetiben, felirat nélkül, akkor itt kutakodj:
    http://my-free-guide.com/tv-series-online/dexter-season-5.htm

    VálaszTörlés

Valami eszedbe jutott az olvasottakról? Mondd el, hogy tanulhassunk belőle! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...