2010. július 18., vasárnap

Még élek! - Új kategória a Webáruházban



Huh! Jó sok idő eltelt a legutolsó bejegyzés óta. Ez az évem igazán nem mondható unalmasnak, mivel állandóan történik valami. Sajnos általában negatív előjelű az esemény, így nagyon sok energiám megy el hiábavaló dolgokra, ahelyett hogy pl. a blogot gondoznám :) Ezekről pedig nem szeretnék itt írni, hiszen ki akarná az én szerencsétlenkedéseimet olvasni :)

Úgyhogy inkább beszéljünk valami másról. Nem, nem, nem arról! A Webáruházban új kategóriát hoztam létre, a neve: Utolsó darabok. Ide kerülnek azok a termékek, amikből már csak pár darab van és a közeljövőben nem lesznek ismét készleten. Ha itt látsz egy általad kedvelt terméket, gyorsan csapj le rá, nehogy később bánkódj miatta!

És még egy kis titkos információ. Napokon belül ismét ajándék akció lesz, a részletekről még nem mondhatok semmit, mivel magam sem tudom pontosan :). De hogy lesz, az biztos. Hogy mikor? 1-2 napon belül, amint elkészülök a képekkel és a hírlevéllel. Mielőtt kimegy a levél, természetesen a blogon fogom először bejelenteni az akció kezdetét. Úgyhogy azt ajánlom mindenki gyűjtögessen a kosarába és akkor adja le a rendelést, ha már tart az akció.

2 megjegyzés:

  1. Köszi :) Látom te meg új szerelmet találtál, a nemezelést. És kaptál egy szuper dobozt! Én is szemeztem vele, lehet hogy nem is fogok tudni ellenállni neki :)

    VálaszTörlés

Valami eszedbe jutott az olvasottakról? Mondd el, hogy tanulhassunk belőle! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...