2010. március 16., kedd

Vásároltam :)


Ma Pesten jártam. Jól elfáradtam, mint mindig, de megérte. Sok olyan terméket sikerült beszerezni, ami elfogyott a Webáruházban, illetve már kevés van belőle. (Medál tartók, gyűrűk, fülbevaló akasztók, távtartó, kapcsok, gyöngyök és rengeteg lánc!) Hoztam tekla gyöngyöket is 4 és 6 mm-es méretben, 6  színben, kagyló medálokat, távtartót és chipseket. Ami korábban is kapható volt, terveim szerint még ma este ismét elérhető lesz.



3 megjegyzés:

  1. Szia!
    Én komáromi vagyok, nem sok lehetőségem van Pestre menni, de 2 hét múlva ott lesz dolgom. Látva, hogy ott vettél ennyi mindent, nem tudnál valami olcsó boltot ajánlani, hátha el tudok jutni vásárolgatni is egy kicsit? Ha már Pesten járok, szeretnék körbenézni személyesen is ilyen boltokban, megnézni, hogy milyen a hangulata egy ilyen helynek. Előre is köszönöm, ha tudsz segíteni nekem. :)
    Eszter

    VálaszTörlés
  2. Kedves Eszter!

    Tekintve, hogy a webáruházamnak voltam áruért, nagykerekben vásároltam.
    Budapesten nagyon sok hobbi bolt van, ha beírod a keresőbe, biztos rengeteget kidob. Én nem nagyon tudok neked ajánlani, mivel mint az előbb már említettem, nem kiskereskedelmi boltokban vásárolok.

    VálaszTörlés

Valami eszedbe jutott az olvasottakról? Mondd el, hogy tanulhassunk belőle! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...