2010. november 8., hétfő

Ismét játék!

Bizony, bizony, megint játszani lehet. Most konkrétan nem nálam, hanem a süthetőgyurma blogon. A játék nyereményét én biztosítom, ami nem más mint egy 



FIMO Cutter 3 részes kész készlet, melyről az alábbiakat kell tudni:

Extra vékony, különösen éles pengék. Nyom nélküli vágást tesz lehetővé, torzítás vagy elkenődés nélkül. Tökéletes FIMO mintás csövek vágására. Rozsdamentes acélból.
A gumiból készült penge tartóba cserélgetni lehet a 3 féle kést. A merev penge jól használható mintás csövekhez. A hajlékony pengét meghajlítva íves elemeket is kivághatunk a gyurmalapból. A hullámos penge szép, egyenletesen hullámos vágásfelületet ad.

A szett tartalma:
3 db kés, különféle pengékkel: 1 db hullámos penge, 1 db hajlékony penge, 1 db merev penge, 1 db gumi penge tartó.
FIGYELMEZTETÉS!
A késeket csak felnőttek használhatják! A pengék nagyon élesek, ezért nagyfokú odafigyelés mellett használhatóak balesetveszély miatt.

Hogy megnyerd, nem kell mást tenned, mint süthető gyurma felhasználásával bármilyen karácsonyi témájú alkotást létrehozni, majd annak fényképét 2010. december 05-ig elküldeni a suthetogyurma@gmail.com  e-mail címre. A nyertes szavazással kerül kihirdetésre, azonban csak az szavazhat aki beküldött pályamunkát.

A játék részletes leírását itt találjátok.

7 megjegyzés:

  1. Akkor mindenki magára fog szavazni??? :) Izgi.

    VálaszTörlés
  2. Annak semmi értelme nem lenne, hiszen akkor mindenkinek csak 1 szavazata lenne, senki nem nyerne, a késkészlet nálam maradna :)

    VálaszTörlés
  3. Pedig azt a szabályzat nem írja sehol, hogy a sajátra nem lehet szavazni... És ha már valaki küld pályázatot, akkor nyilván azért, hogy nyerjen, és szerintem nem máséra fog szavazni.
    Kicsit érdekes, de még érhet kellemes meglepetés :) Nem hiszem, hogy nálad marad a késkészlet :)

    VálaszTörlés
  4. Van egy rossz tulajdonságom. Annak ellenére, amit nap mint nap látok, én még hiszek az emberekben. :)

    VálaszTörlés
  5. :)
    Voltak már ilyen szavazások más oldalakon de nem hiszem, hogy magukra szavaztak volna az emberek.

    VálaszTörlés
  6. A szavazás a Facebook-on folyik majd igazából! Az a baj, hogy több olyan játék is volt, ahol a szavazásból az lett, hogy vki odanyomott egy pacát, odacsábította 150 ismerősét, hogy szavazzanak rá. Mellette pedig olyan munkák voltak, amiktől mindenkinek leesett az álla (jó értelemben :)), de arra mégsem érkezett elég szavazat... ez meg szerintem nem igazságos.
    A játék egyik lényege meg épp az, hogy valamivel kápráztassuk el a többieket, mutassunk olyat, amit mások is- akik ugyanazzal foglalkoznak - elismernek. :)
    Az sem baj, ha mindenki magára szavaz, és szavazhat is, ez tényleg nem kizáró ok. (Akkor sorsolok.) Szerencsére az eddigi tapasztalatokból azt látom, hogy vannak nagyon kedves gyurmás lányok, akik nem csak a nyereményért játszanak. ez egy kiváló lehetőség is arra, hogy nagyobb ismertségre tegyenek szert, ezáltal gyarapítva vásárlókörüket ésatöbbi:)

    VálaszTörlés
  7. A beküldési határidőt sajnos elírtam, nem 15., hanem 05., javítottam.

    A részletes játékleírást a www.mindentagyurmarol.blogspot.com oldalon olvashatjátok, a játékot Jucii koordinálja és bonyolítja.

    Egyet értek Juciival, szerintem a résztvevők nagyobb hányadát nem elsősorban a nyeremény fogja motiválni, hanem a kihívás és a részvétel. :)

    VálaszTörlés

Valami eszedbe jutott az olvasottakról? Mondd el, hogy tanulhassunk belőle! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...